• Dansk
  • English
nordic search group logo
  • Home
  • Executive Outplacement

Executive Outplacement

Hos Nordic Search Group ved vi, at et veltilrettelagt Executive Outplacement forløb vil sikre lederen det bedste udgangspunkt for en ny fremtid.

Vi sætter lederen i centrum, og laver individuelle Executive forløb, som sikre at lederen kommer hurtigt i arbejde igen.

Vores tilgang til lederen skaber et positivt fundament, som er grundstenen for et nyt professionelt liv. Sammen med lederen laver vi en analyse af de behov der opstår i forbindelse med et jobskifte.

Vores forløb er individuelle og tilpasset lederens behov. Alle ledere er unikke, derfor arbejder vi ikke med standardløsninger. Vores partnere har alle arbejdet på højeste niveau, og kan derfor sætte sig ind i den enkeltes behov i forbindelse med et jobskifte.

Executive Outplacement

Her er en smagsprøve på nogle af de områder vi arbejder med – men vi vil hellere i dialog med jer for at tilrettelægge et unikt forløb der baner vejen til en ny karriere.


Rådgivning af virksomheden i forbindelse med organisationsændringer

Vores professionelle partnere rådgiver virksomheden ved organisationsændringer, og sikrer at kommunikationen er veltilrettelagt.

Vi hjælper med at udvikle en kommunikationsplan, der sikrer at medarbejdere, ledere og eksterne samarbejdspartnere får de nødvendige informationer på de rigtige tidspunkter.

Vores mangeårige erfaringer sikrer at virksomheden undgår unødvendige misforståelser. Vi hjælper både kandidaten og virksomheden videre i processen.