• Dansk
nordic search group logo

Public and Non-Governmental Organizations

For offentlige organisationer og statslige virksomheder er behovet for at rekruttere og fastholde effektive ledere afgørende for, at opretholde komplekse og bureaukratiske organisationer i en tid med politisk ustabilitet og stigende offentlig kontrol.

For non-profit organisationer er der fokus på at rekruttere ledere med evner til at professionalisere og udvikle organisationer samtidig med, at de opstillede mål indfries.

Nordic Search Group har igennem årene udført flere rekrutteringsopgaver for stat, regioner, kommuner, styrelser, medlemsorganisationer og NGO’er. Vi forstår det politiske miljø og ansættelsesprocessen i det offentlige regi. Vi har erfaring fra flere niveauer – fra kommunaldirektører, direktører til tunge specialister inden for den offentlige sektor.

Nordic Search Group har endvidere arbejdet sammen med internationale offentlige organisationer og NGO’er. I vores arbejde lægger vi vægt på at have et godt kendskab til klientens organisation, ledelse samt kultur for at sikre et match mellem faglighed og kultur med henblik på et vellykket match mellem kandidat og vores klient.

Vi har blandt andet fundet kandidater til stillinger som: Kommunal direktør, Kontorchef, Udviklingschef, CEO, CFO/Regnskabschef, Specialkonsulent, Projektchef, Skoleleder / Inspektør, Overlæger, speciallæger, Skoleledere samt Afdelingsledere.