• da
  • en

+45 70 70 18 60

  • Home
  • Organisationsudvikling

Organisationsudvikling


Nordic Search Group kan tilbyde organisationsudvikling i samarbejde med Nordic Development. Organisationsudvikling er relevant, når virksomheder, teams og individer har behov for udvikling i forhold til strategi, samarbejde på tværs af organisationen, internt i afdelinger samt individuel udvikling af potentialer. Nordic Development udfordrer kundernes tankegang og tilbyder kreative processer, der inspirerer kunderne til at maksimere deres personlige og professionelle potentiale.

Workshops og Coaching

I 2015 etablerede Helle Thorbjørn virksomheden Nordic Development, der supporterer organisationer, teams og individer i at blive mere succesfulde og realisere deres potentiale i en evigt omskiftelig verden. Nordic Development samarbejder med kunderne for at optimere deres relationer med deres opdragsgivere, kernerelationer og hinanden.

Nordic Development faciliterer workshops med det formål, at deltagerne opdager nye perspektiver og arbejder med værktøjer, der giver deltagerne mulighed for at fortsætte deres rejse efter workshoppen. Parallelt med workshoppen arbejder Nordic Development med lederne individuelt.

Executive Business Coaching og Systemic Team Coaching

Metoderne er Executive Business Coaching og Systemic Team Coaching. Formålet med metoderne er, at kunderne (individuelt eller i team) opdager deres potentiale og beslutter sig for, hvordan de vil sætte det i spil til gavn for sig selv og for den organisation, som de arbejder i. Ved at indarbejde lærende værktøjer giver det mulighed for, at individer og teams får en forståelse for hvor og hvordan de kan bidrage til succes for sig selv og den organisation, som de arbejder .i.

Nordic Development arbejder primært med kunder i den private sektor, som enten er datterselskaber af udenlandske koncerner, på børsen, fondsejede eller privatejede.

Læs mere